fbpx
red

Pomôžte čiernej labuti nevyblednúť – venujte nám svoje 2 %

Milí priatelia čiernej labute,

už tretí rok pre vás zadarmo na našom portáli zverejňujeme články o životnom prostredí, vzdelávaní, spoločnosti a spiritualite. Chceme, aby sa nimi mohlo inšpirovať čo najviac ľudí, takže náš obsah nechávame voľne prístupný aj bez predplatného. Tak isto nechceme prísť o nezávislosť, a preto neposkytujeme priestor pre komerčnú reklamu. V roku 2017 sme pre vás na www.ciernalabut.dennikn.sk pripravili stovku inšpiratívnych článkov a rozhovorov a spustili v Rádiu_FM pravidelnú praktickú rubriku čiernalabuť_FM s tipmi pre ekologický život.

Naším obsahom sa pravidelne inšpirujú učitelia, ktorí ho prenášajú do škôl, novinári z iných médií, ktorí ho následne spracúvajú ďalej či bežní ľudia, ktorí postupne menia svoje životy a okolie.

Pomôžte čiernej labuti nevyblednúť a prispejte nám na našu prácu svojimi 2 % z dane. Ako malú odmenu sme pre vás napísali rozprávku, ktorú si môžete vypočuť a stiahnuť na stránke 2-percenta.zivica.sk, kde zároveň nájdete aj návody, ako venovať svoje 2 % organizácii CEEV Živica, ktorá čiernu labuť prevádzkuje.

Rozprávka, ktorú sme pre vás napísali, nie je hocijaká, ale rovno ekologická! Vás a vaše deti naučí, ako môžeme všetci pomôcť včelám, bez ktorých neprežijeme. Text rozprávky napísala naša šéfredaktorka Kristína a audionahrávku načítala učiteľka zo zaježovskej školy Maťa. Pohodlne sa teda usaďte, vyložte si nohy, zavrite oči a nechajte svoju myseľ unášať na vlnách príbehu, ktorý, rovnako ako portál čierna labuť, prepája vzdelávanie, ochranu životného prostredia, aktivizmus aj osobný rozvoj.

Prajeme príjemné počúvanie a vopred ďakujeme za podporu!

Profil autora:

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner